Leerlijn in klasseplan

Het is veel werk om al deze doelen uit de methode te halen en overzichtelijk op een rij te zetten. Toch geeft het je erg veel inzicht in wat nou het belangrijkste is in de methode. In klasseplan hebben we van een aantal methodes de weekdoelen voor je op een rij gezet. Deze zijn opgesteld in leerling-taal. Een voorbeeld daarvan vind je hier. Een overzicht van de methodes die we al voor je in klasseplan hebben gezet vind je hier.

Via de jaarplanning in klasseplan kun je de leerlijn (per week) op de goede plek zetten. In de weekplanning kun jejaarplanning gevuld 2 deze doelen en planning vervolgens zelf aanpassen.

Die doelen staan in klasseplan op de weekkaart van de leerling vermeld. Dezelfde doelen komen terug op het groepsplan. En voor de leerkracht zelf staan ze op het weekoverzicht van de leerkracht. Heel efficient dus. Het bespaart je tijd en geeft je tegelijk inzicht in wat het doel is van de leerstof in de methode. Hoe dit precies werkt kun je lezen op www.klasseplan.nl

Een stappenplan voor het starten met klasseplan vind je hier. Planningen die je zelf invoert kun je het volgende schooljaar opnieuw gebruiken. Hoe dat werkt staat stap voor stap beschreven in de handleiding voor het exporteren van planningen.

session_submenuopen =
onhome = 0
Article ID = 26
Category ID = 12
currentMenuID = 138
parentMenuItemID = 126
view = article